Натисни за още продукти.
Не бяха открити никакви продукти
Любими

Доставка и връщане

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

1.    След като в онлайн магазина на KORK.BG постъпи поръчка от Потребител, същият получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес и/или с обаждане на посочения от него телефонен номер.

2.    Доставка се прави само на успешно приети и потвърдени поръчки. 

3.    Доставката на поръчана стока не се извършва в Неделя и в официални празници.

4.    Доставката се извършва до точно и коректно посочен от Купувача адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Куриер” в съответнoто населено място. Цената на доставката е фиксирана ( 4 лева) и не се променя независимо дали е избран личен адрес или офис на куриер. 

5.    Поръчките получени до 14:00 ч. се изпращат с експресна доставка за следващия работен ден или най - ранния възможен в който куриерите доставят до вашето населено място.

6.    Ако настъпят форсмажорни обстоятелства и се прецени, че ще има забавяне на доставката от страна на KORK.bg или куриерската фирма, консултант на магазина ще се свърже с Купувача (Потребителя), чрез посочените начини за връзка и ще го уведоми за настъпилите промени и възможните срокове за доставка.

7.    Продавачът използва за доставки куриерски фирми “Спиди”, “Лео Експрес” и “Eконт”, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

8.    Общата цена на вашата покупка се изчислява след натискане на бутона ПОРЪЧАЙ на виртуалната пазарна количка, а стойността на продуктите и доставката присъстват в копието на заявката Ви изпратено до посочената е-поща.

9.    След въвеждане на коректни данни за доставка може да изберете плащане с наложен платеж или по банков път. Имайте предвид, че плащанията извън избрания метод с наложен платеж може да забавят изпращането на поръчката Ви, докато преводът не се отрази в банковата ни сметка.

10.Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Куриер да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и Купувачът дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ние желаем да сте истински щастливи с поръчката Ви от KORK.BG. Затова, ако поръчаните продукти не ви удовлетворяват напълно, размерите не са точни, или имате свои причини, поради които не искате да задържите поръчката си – уважаваме всичко това и ви предоставяме срок от 14 дни за връщане и замяна.

Необходимо е продуктите, които връщате или заменяте да отговарят на следните условия:
• Да не са носени, прани, гладени, изцапани, надраскани, скъсани и т.н.
• Да са със запазени оригинални етикети и опаковки.
• Да са придружени от попълнената бланка за Връщане и замяна, която може да изтеглите от тук.

Препоръчваме да се свържете предварително с нас за да се уверим, че нужните продукти и размери които искате да заменим са налични и да ги запазим.Тел за връзка при замяна: 0888 0000000

Може да ни върнете всяка стока закупена от нас с изключение на продукти, които са:

  1. Персонализирани, приспособени или произведени според Вашите изисквания (например гравиране, специални опаковки и др.)
  2. Със следи от употреба и поради хигиенични причини (например отворени опаковки, продукти, които влизат в пряк контакт с кожата)

Разходите по куриерските услуги за връщането на продукт(и) или замяна са за сметка на клиента.
За връщането на продуктите към нас, можете да използваш услугите на куриерската фирма, чиито условия са най-удобни за вас.
Мола да имате предвид, че пратки, изпратени към нас с наложен платеж или до офис на куриер няма да бъдат приемани.
Възстановяването на сумата за върнати продукти става само по банков път в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на върнатата пратка.

Ако Ви е необходима информация, която не откривате тук, можете да се свържете с нас, като ни се обадите на тел. 0888 0000000, пишете на имейл: info@kork.bg или на страницата ни във Facebook Kork.bg

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими елементи.

Влез

Създайте си безплатен профил, за да ползвате списък с желания

Влез